RSS Feed

JINKAMEN Giveaway

4

Tuesday, January 4, 2011 by Ara Drew


Phewiiitt,comel plak aku tengok picture katak kat atas ni. Aku letak sebab aku nak join giveaway dari tuan empunya katak ni. Sempena 1.1.11,dia dengan jayanya buat satu giveawaylah untuk tahun baru ni,jadi apalagi aku sokong dengan senang hati..*ayat kasi menang*.

Dia suruh jawap satu soalan jer iaitu ape gadget kesayangan dan kenapa sayang sangat dengan gadget tersebut?

Ok,aku paling sayang dengan MP3 player aku. Kalau dulu sayang sangat dengan radio capuk tahun 1992 yang abah beli dekat Matu. Masa itu masih kecil lagi dah ada radio tu dan sampai sekarang masih lagi kat dalam bilik aku. Steady jer masih bising menyanyikan lagu2 yang diputarkan di stesen radio sekarang.


Aku sayang sangat kat bende ni sebab, ini sahaja teman aku kalau aku sunyi. Kalau sunyi,aku leh melalak tanpa ada yang boleh halang aku..hehe. Tapi yang tak syoknya, asyik earphone dia jer rosak. Bukan apa,tangan ni asyik gatai gulung lepas guna.

Ok,rasa-rasa tu jer sebab kot..mood tak ok ni. *alasan* haha. Nak tag sape ek?
1. nazirul 
2. cik shabah 
3. syazie 

Yang tak kene tag,join jer..hadiah earphone tu..tarikh tutup 25/januari/2011


4 comments »

jinkamen said...

salam nenek..

tima kasih nenek sudi support cucu.. salam ukhuwah untuk nenek.

Cik Bucken said...

nenek...lame xsakat2 nenek..lappy problem...:(

hans said...

good luck pada sesiapa yang join

P/S : Pandang Kemana Tu? Rimaslah!

ASaDa RyutaRo said...

gud luck owh...

tahan jwak nyawa radio ya masih bersora sampey kinek tok. hahaha..