RSS Feed

Cerita Kreatif

29

Thursday, November 11, 2010 by Ara Drew


Hari ni entah kenapa mood aku kelaut jap, untuk mengisi masa-masa yang kelaut ni..aku nak join buat entry yang Abg Ben anjurkan.. Dia suruh buat cerita kretif berdasarkan turutan gambar yang dia berikan..mestilah kretif dan ada kaitan dengan dunia blog serta blogger baru..


Meowww,cik dara dengan senang hati terus muka manyak sinyum bila baca tentang kontest yang dianjurkan En.Ben ni.. ko ade? tak ade senyum macam ni..



Hek,eleh..kalau setakat tak tayang gigi mane cun kucing..aku rasa ko ni mesti takde gigi macam aku ni..siap pakai braces lagi..kelas gitu nyah..

Wey! kalau yer pon esok nak jumaat,xyahlah ko nak susah payah naik kat tengkuk aku ni. Kalau keje gomen bolehlah cuti sabtu ahad,tapi keje tulih blog mane ade cuti wey..
udah2,ko turun..dah naik kebas tengkuk aku ni. Ko ni zirafah,aku nak jugak merasa naik macam orang lain,sekali skala ko bantu aku sebagai insan yang masih jauh di alam blog ni..

Bella??? Ko ke ni bella.. apa pasai ko curik follower en.Ben tu..tak senonoh punya kera. aku tak pernah ajar ko culik2 jiran orang ni.. aku ajar ko tolong dia bukan kasi culik bawak kat umah ko. En.Ben dah kasi tempat baik punya kat facebook untuk ko dapatkan pembaca,meh pergi group kelab blogger dia tu..




Yes! Rupanya ade jugak tempat bes jumpe blogger baru ramai2 kat situ. Sesak pon sesaklah, janji blogger baru macam aku ni orang tahu kewujudannya..

Kalau macam ni,bolehlah rilex depan pc kalau dah tahu platform mudah macam tu.. Sonang sikit ati den nak jalan2 dari satu blog ke satu blog kalau macam ni..


Erm...yang ko termenung tu apasal? meh lah pergi kat blog En.Ben kalau nak tahu banyak tips2 berguna kalau nak berjaya dalam dunia blog yang penuh pancaroba ni. Nak mintak tips dengan aku? Tak payah nak memandai..ada tengok mata aku yang merah mnyala tu..kang tak pasai2 aku jadi King kong pulak..transformasi slps gorilla.


p/s: kalau mood mereng datang,aku tak leh nak elak2..


29 comments »

Gayahspears said...

wah.. menarik n3 nek dara nih...
cayalah...
mmg cumel gmbo2 binatang tu..huhu

Puteri Iqa Izyan said...

good luck cik dara ;D

iyou said...

gudluck perncabar-pencabar ku...... =D

shaa bonitaa said...

gud luck taw! =)

Anonymous said...

hahaha.. pancing ler balik mood tu supaya naik ke darat semula.. ngee

Ara Drew said...

gayah: haha..ambek jer bella utk gayah..

Ara Drew said...

puteri iqa: gudluck jugak..

Ara Drew said...

iyou: oyeah..chaiyok2 pncabar2 ku..

Ara Drew said...

sha bonita: gudluck..hehe

Ara Drew said...

mawar: hehe,dah gune pukat pon xleh naik2 jugak..

Gayahspears said...

hahah.. xmau la nek.. ape2 pon gd luck!!!

Hizami Li said...

wah.
keep it up !
XD

Anonymous said...

gud luck kamu. layann. haha

Ara Drew said...

gayah: cian bella tau,gayah xmau jage dia...

Ara Drew said...

hizamirahim: hehe tengkiu..

Ara Drew said...

noor: makasih ya mbah..hehe

aibaks said...

awat n3 ni cam same ngan kak lydia nyer.. ke kak lydia tu pinjam nenek punyer..hehe

Ara Drew said...

aibaks: yeker? tgk masa publishlh aibaks..nk g terjah entry kak lydia jap..haha

Melati Qistyna's Mummy said...

wahhhh, gd luck nek :)

Ara Drew said...

kak ab: hehe makasih..

Nirzashah said...

good luck...

Unknown said...

g0od luck ^_^

nur said...

fuhh.. menarik..
ALL IN ONE

Unknown said...

salam,,

good lap ya..

zacky786 said...

whoaa sempoi2..

Anonymous said...

besh2!
kreatif

ChubbyMe said...

dah baca,...:)

gud luck (^_^)/

Farahiyah Jasmi said...

gudlak cik dara! nice n3! hihi. bace la my n3 plak ye!

Unknown said...

Good Luck Cik Dara :)

Jom Undi Si Tukang Tulis dalam Cerita Kreatif oleh Ben Ashaari