RSS Feed

5 Kapersky Original Key 2011 Untuk Dimenangi

10

Thursday, November 18, 2010 by Ara Drew

Uhuk-uhuk.. aku terpaksa melarikan diri dari kesesakan asap kat rumah aku. Lari kebende yer, turun keje jer pun.. Dahlah otot-otot aku semakin membesar dan barangkali sikit lagi nak mengalahkan Sazali Samat kot. Mana taknya, hari-hari kena angkat air dari bawah rumah naik keatas.. Hari-hari macam ni, tapi aku tak juga slim-slim.


Lupa pulak nak cerita kenapaaku lari dr asap tadi. Aku lari sebab mak aku serta nenek dan adik aku tengah bakar kulit lembu lepas abah aku ikut mengagihkan daging korban pagi tadi. Itu baru bakar,belum lagi part merebusnya. Ya Allah, hanya Allah jer tau macam mana rasa salur nafas aku mengecil hidu bau lemak-lemak tu semua. Jangan asma aku teruk sudah.


Haa,ni aku nak ajak join giveaway lagi ni. Sempena lepas raya ni, aku nak ajak korang rembat Antivirus free ni. Mesti korang nak sangat ade askar pertahanan jaga laptop/pc korang kan? angguk jer kalau nak.. Jadi apa tunggu lagi,meh tengok syarat-syarat kat bawah ni...


Saya mahu PC saya dilindungi oleh Kapersky Anti Virus 2011. Saya juga mahu cool seperti Jackie Chan dan Lee Chong Wei memusnahkan virus-virus durjana. Menang 5 KAV 2011 ORIGINAL KEY daripada sudubesi.com dan kaperskyhijau.blogspot.com


Copy gambar di atas sebagai banner pertandingan…
Copy ayat warna merah dan linkkan kepada Sudubesi dan Kaspersky Hijau…
Submit penyertaan anda disini
Tarikh pertandingan bermula daripada 12/11/2010 sehingga 26/11/2010…
2 Pemenang akan dipilih dengan menggunakan Random.org
3 Lagi hadiah akan diberikan kepada pemenang kreatif (Pandai-pandai korang la nak buat post macam mana… Janji follow instruction seperti diatas…)


Berbaloi jugak kalau cuba giveaway ni,mana tahu lekat tuah kat  sini. Nak ambil tuah Rockinsudu yang dah kembang kempis kempos hidung dia menang BlackBerry Torch aritu. Aku yang baca email dari nuff pun xpuas hati sebab aku tak menang. {hahaha mode tak puas hati}  Antivirus Avira yang aku pakai macam tak ok jer..huhu

p/s: Nasib baik anak-anak belalang tak minta duit raya haji tahun ni.. XD


10 comments »

POSH76 said...

bessnyer hadiah ni....good luck!!!

Cik Dara said...

posh: hehe thankz..cubelah,mana tau nasib..

maCy said...

ganbatte ok! share key nak? lalala

rockinsudu said...

haha, thanks join
ade rezeki insyaallah menang :)
haha. xde la kembang kempis aku menang BB uh :P

Cik Dara said...

macy: ok..klau dpt kite bahagi 2..ok? XD

Cik Dara said...

rockinsudu: hahaha makseh.. yg kmbg kempis tu hiperbola jer lebih..XD

gnesop.com said...

good luck cik dara

Cik Dara said...

gnesop: hehe insyaAllah..

Mikaielle said...

good luck.....:-)

Mikaielle said...

And thanks 4 joining the contest...:-)