RSS Feed

Yoys.net Domain Giveaway

6

Saturday, November 13, 2010 by Ara Drew

Alhamdulillah,senggugut dah ok sikit dari semalam. Dua-dua cara tu aku tak cuba pun. Pandailah aku nak bagi tips kan tapi sendiri tak guna..hehe
Aku nak join 1 lagi domain giveaway,walaupun dulu aku tak bernasib baik. Mungkin belum ada 'rejeki' kata orang jawa, aku nak berdomain sendiri.. Sabar separuh dari iman. Usaha tangga kejayaan.

Kali ni aku nak cuba giveaway dari yoy's network pulak. Kot2 sangkut kat sini.




Bagi pengguna blogspot macam aku ni, giveaway seperti ni memang dinanti-nantikan, bukan bermaksud aku ni kedekut taik idong masin tak mahu beli domain sendiri tapi...ada tapi jugak, bak kata makcik aku, bende free ni jangan sesekali dilepaskan..haha saya sokong makcik.. Bagi yang dah ada domain tu, tak salah kalau nak cuba lagi, mana tahu sangkut menang...lanting2 terus kat I ni..hehe tak baik simpan nanti dimakan dek anai-anai, kan dah membazir.

Jadi,yang dok termenung leleh air liur tu baca entry ni..ape tunggu lagi..lepas baca titik yang last sekali terus cepat-cepat tulis. Nak yang lebih terperinci,pergi terus dekat page yoys .
Pemilihan pemenang berdasarkan random.org dan tarikh tutup 3 minggu dari tarikh entri ini dikeluarkan. Terima kasih. Dia start publish 12hb 11 2010,so korang kiralah lepas 3 mggu expiredlah kontest ni..cepat2.

Jom jom jom..jom join giveaway..haha domain giveaway dibawakan dengan jayanya oleh Yoy's Network .


p/s: kenapa aku rasa ayat dalam ni semacam jer ek? senggugut punya pasal ker...







6 comments »

eiela said...

bagus jugak tuh ada giveaway domain name lagi. mau join jugaklah. hihi. thanks atas info nih.

Cik Dara said...

eiela: sama2..

Kyuubi said...

wah moga menang GA ni. aku pun terasa gak nak join. hihihi

ikhlas dr,

Blogger 20 Sen

Cik Dara said...

kyuubi: thanks...blogger 20cen

hans said...

gudluck

P/S : Nak Buat Panggilan Hangit? Jangan Sampai Aku Hangitkan Kau Pula!

Gayahspears said...

huhu.. nek pon sengugut tyak.. same la kita..
gd luck ya..