RSS Feed

Saya suka awak Uncle Bob

11

Wednesday, November 10, 2010 by Ara Drew

Minggu ni aku tersangatlah bz mengalahkan mak datin yang selalu pergi poco-poco jer..

Mood makan aku tak dapat dibendung-bendung sehinggakan aku mengidam nak makan ayam pakcik bob...
Aku tak payah nak terbang jauh ke taiwan semata-mata nak dapatkan ayam ni,sebab cawangan dia dah ada pun kat Malaysia ni,termasuklah aku kat Sarawak pun boleh dapat.

Hari ni aku dah ugut sorang mamat mana ntah aku jumpa untuk carikan aku ayam ni, kalau tak dapat gak..korang tahu aku nak pergi mana kan.. seperti biasa aku kan terperap dalam batu belah batu bertangkup aku tu kalau aku kempunan nak makan..jaga-jaga..

ayam tu tak leh tahan

popcorn ayam pun ada..adoi..

Tak perlu takut sebab ayam uncle ni memang sesuai dengan jiwa orang yang nak diet..hehe


11 comments »

Gayahspears said...

huhu.. sedey.. tgk ayam suda terliur.. nek.. gayah kena pntg :( uwaaa..bila nak sehat nie

Cik Dara said...

gayah: uiii,jgn tgk gayah.. sabarlah dulu,nnti dh ok boleh mkn byk2..jgn nk langgar pntg..

paDel said...

waaaaa...sedapnye ayam tu....lapar perottt

ada apa dengan big bang

Cik Dara said...

padel: hehe sebab tulh mngidam sakan ni,mcm org mngndung plak..hahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

huhuhu, kalau kt sini unkel bob tu yg jual cine, kt pasa mlm, x brani lak nk beli :(

Cik Dara said...

kak ab: tu pasal lah kak..tp dia ada tnda halal m'sia.. was2 gak..

Barami-Chan said...

ayam uncle bob ni mmg sedap sampai menjilat jari..

Cik Dara said...

barami: adoi...dh nk terlioq ni bla dgr ckp mcm tu..

Melati Qistyna's Mummy said...

kalau dh was2 tu baik xyah terai :P

DaHLia said...

ala...kontan xde outlet..huhuh

gnesop.com said...

kat pasar malam rumah sop pun sama, tokey bukan Islam tetapi dia upah pekerja Indon bekerja. Tokey tersebut hanya ada masa setup buka dan tutup. Cam cuba kelirukan pengguna. tp kami semua tahu dan tidak beli..