RSS Feed

Oyeah! Menang askar pembunuh

12

Sunday, November 28, 2010 by Ara Drew

Alhamdulillah syukur nikmat,kepada tuhan yang memberi rahmat..ooo..oooo..oooo
Semalam selepas aku buat entry pasal purse aku yang hanya tinggal 20 hengget tu, tup tup malam aku dapat berita gembira pulak. Aku menang Antivirus Kapersky dari rockinsudu .dan Kasperskyhijau.

Ada juga hikmah tengah sesak ni kan.. Jangan sesekali kita putus asa,mungkin rezeki akan datang. Cuma kita tak tahu bila.



Aku join selepas aku tengok banner kontest dekat blog jiwakacau . Yang paling best nya, dia pun menang jugak..Memang kebetulan sangat.. Kalau macam tu,memang kami ada jodoh lepas ni..hahaha jangan marah yer blur hehe..

Akhir kata dari aku,majulah kontest untuk blogger..


12 comments »

ciksiti said...

woah tahniah!
:]

Cempakamelati said...

Tahniah dapat anti virus tu..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
tahniah..teruskan

Cik Dara said...

ciksiti: terima kasih daun keladi..kalau boleh nk menang lagi.hehe

Cik Dara said...

cempakamelati: sama2..tq

Cik Dara said...

solo yg brutal: salam..terima kasih

rockinsudu said...

congrats2 :)

Mikaielle said...

kasperskyhijau tak de credit ker??hehehe

amira said...

huhu.. tahniah la ye~~

Cik Dara said...

rockinsudu dan mikaielle: hehe lupe..sudah ltk..

Cik Dara said...

amira: makasih ya donk..;)

fatin hanani said...

wah bestnya hehe
taniah :)