RSS Feed

“Domain Giveaway dari yanmieonline.com dan Ihosterz.com“

3

Tuesday, November 30, 2010 by Ara Drew

Alahai,tak habis-habis lagi kisah air dekat kampung aku ni. Nasib baik tak ada rasa nak berurusan dengan 'river bank' hari ni,baik melepas dekat tempat kerja jer. Kegilaan aku mengikut kontest dalam blog ni semakin berleluasa,tapi aku pilih yang senang jer syarat2 nyer.. Bukan apa,mungkin disebabkan kengkangan masa yang padat dan idea aku ni belom mencurah-curah keladang gandum,wow..jadilah cococrunch. Sah2,otak gred c- aku dah nak mereng sekarang ni asyik fikir pasal makan jer.



Kontest ni Kak Yan yang anjur dan dia berkoloberasi dengan ihosterz.com untuk menjayakan kontest ni. Bak kata Kak Yan, 'tuah ayam nampak dikaki,tuah manusia siapa yang tahu', bak kata ahli nujum pak belalang 'kekuatan Hang Tuah terletak pada huruf 'TA' , dan kata pujangga yang tidak ingin dikenali identitinya, 'tuah gigi emas terletak digigi,tuah yang mencabut siapa yang tahu kan'.....

Haah,patutlah nak sorok identiti pujangga tu.. Jadi apa kata kamu,kamu,kamu yang tengah membaca ni ikut join sekali. Mana tahu dapat kan. {eh,macam sama jer ayat aku dalam setiap kontest domain ni}. Kontest ni berlansung dari 24/11/2010 – 20/12/2010.

Kesian Cikmin tak disebut kat sini. Cikmin bertanggungjawab memilih mana-mana entry yang dia rasa cun melecun,terlawak,terkreatif dan terbodek tidak termasuk k..hehe

Akhir kata dari hamba...
'Majulah kontest untuk blogger'

” Domain GiveAway Yanmieonline.com ini di taja bersama Ihosterz.com dan Cikmin.com


3 comments »

yanmie said...

Salam,

jangan lupa kongsikan link entry ini juga di facebook yanmieonline ye kt sidebar blog.

btw entry kreatif tu akak yg akan pilih :)

gud luck yea :)


www.yanmieonline.com

Cik Dara said...

salam..

ok kak yan..mngkin slh informasi sikit tu.

Gayahspears said...

wah..menarik2... gd luck nek!