RSS Feed

Lady Gaga balas pasal entry aku sebelum ni..

4

Thursday, November 25, 2010 by Ara Drew

Kita bertemu..kali ini untuk apa? Adakah hanya,menambahkan lagi follower.. { nyanyi ikut lagu Hattan}

Ringkas saja tulisan air tangan aku kali ni, entry sebelum ni aku ada cakap Lady Gaga bukan kakak aku kan? So,bila aku bukak twitter aku hari ni, aku tengok Lady Gaga..ops,salah gaga fan anta tweet kat aku seperti berikut:


 

Dah baca kan.. biarkan bahasa mata yang memahaminya..haha
Adakah dia tanya aku, lagu Lady Gaga yang aku suka..
Aku ni nak kata tangkap leleh dengar lagu dia,tak lah juga tp aku memang tak suka.
Tengok dia dah aku takut,apatah lagi nak suka.
Entry sebelum ni aku kasi sedap jer letak nama dia,bukan nak pun ada kakak macam tu. ayat kejam dah keluar ni. 

Ya..aku akui suara dia sedap sikit dari suara aku tapi kalau aku tak suka,memang aku tak suka.


p/s: Tak tahan nak taip panjang2 sebab aku rasa mata aku ni ada masalah kot. Aku tak nak pakai spek..tu jer. 
 


4 comments »

amira said...

tak ske eh.. huhu.. saya pon tak ske gak~

Cik Dara said...

amira: ar'r..xsuke cara dia.

Gayahspears said...

xsuke!! hahahah

cempakamelati said...

Saya pun tak suka lagu Lady gaga tu..tak kena ngan selera.