RSS Feed

Giveaway Domain Dari Melromeo [dot] com

8

Thursday, November 4, 2010 by Ara Drew

Salam hari khamis semua..
Senyum-senyum jer hari ni kasi sedekah kat korang.
Mula-mula nak buat entry lain tapi lain pulak yang ditaip..cepat sangat berubah hati.


Aku nak cuba lagi dapat domain free ni,
dah orang nak kasi apa salahnya kita cuba kan..
rejeki jangan ditulak, musuh shuhhhh ko jauh-jauh..hehehe kata pak mat tempe berlanggar dengan motokar..



senang jer Melromeo  nak kiter buat bagi melayakkan kiter join giveaway dia ni..
copy jer seperti mana yang aku tulis kat bawah ni,


GIVE AWAY Domain Daripada  

MELROMEO.COM

Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS

1. asada

2. hafiz

3. izyan

4. geek

5. bard

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG

GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM


K, korang yang tak kena tag,boleh lah join jugak dan klik jer kat cni ..cepat-cepat sebab tarikh tutupnya 30hb November ni..
Mana tahu nasib korang kan..dia buat cabutan menggunakan sistem random


8 comments »

AngahSayang2314 said...

semoga berjaya hehehe

DaRa MaNiskU said...

angah: hehe..insyaAllah..

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ mesti join tok. best! best!

Mr Ceym said...

cik dara..ceym dah dapat terjah.. tapi tunggu, banner lambat skit siap, nak tengah exam..erk..

Mr Ceym said...

akum cik dara!~~ dah siappp... sorry k lambat..sorry sgt2

http://ceym.blogspot.com/2010/10/dizaing-tawaran-hebat-lagi.html

Mr Ceym said...

sorry

DaRa MaNiskU said...

asada: haha,kmk tauk ktk mmg bminat dgn domain..hehe

DaRa MaNiskU said...

ceym: thanks ceym...nnti dara terjah..