RSS Feed

Blog Review - 1 Hari 1 Blog di Riwayat Hariku

7

Tuesday, November 2, 2010 by Ara Drew

Salam selasa semua..
Hari ni pekena roti canai dengan teh yang tak berapa panas sangat untuk sarapan.
Buka blog terus tengok entry dekat blog Mummynemo tentang blog review dari Gnesop ..
Terus menarik minat aku untuk menyertainya. Bukan apa, untuk mengiklankan blog Cik Dara yang ni kepada pembaca-pembaca sekalian.


 

Aku sangat minat masuk blog sop ni sebab banyak info tentang blog yang boleh kita ambil bagi meningkatkan prestasi blog kita. Cik Dara ingin sangat sop review blog ini bagi mengetahui sejauh mana prestasi dara selama berblog ini. 

Aku tahu,blog sop mempunyai potensinya tersendiri untuk aku join review ni.
Aku nak war-warkan ni,sapa-sapa yang nak blog nya direview,
mehlah datang terjah blog >>>>>sop<<<<< ini.

Serba sedikit boleh kita tau pendapat sop tentang blog kita dan traffik turut naik melalui blog beliau. 
 


7 comments »

gnesop.com said...

terima kasih cik dara kerana sudi program blog RH..
review akan dipublish setiap hari mengikut turutan..

semoga mendapat manfaat bersama :)

DaRa MaNiskU said...

terima kasih sop...:)

kusut said...

menarik la. nak cuba nasib gak la dgn program tu

DaRa MaNiskU said...

kusut: cube lah..

AngahSayang2314 said...

hehehe 4llow uu jom kita tukar2 link jom

maCy said...

moge up blog nati :)

DaRa MaNiskU said...

macy: haha..up up and away ker macy?