RSS Feed

Terima Kasih Yoys.net

15

Friday, October 29, 2010 by Ara Drew

Alhamdulillah,diberi satu lagi kesempatan untuk bernafas pada hari ini..
korang sihat?
Semalam sambil aku dan Wan Hazel borak-borak dekat facebook,
aku dan dia sama-sama belajar buat sosial plugin facebook untuk blog,
dia baru belajar,aku pun baru belajar jugak..
godek punya godek cara buatnya,
aku masih lagi terkial-kial nak buat..
Alhamdulillah seorang hamba Allah ni bantu..

Dia tawarkan service percuma buat untuk aku,
mula-mula aku tanya dia macam mana nak buat tapi aleh-aleh tak paham juga..
akhirnya dia menawarkan untuk membantu aku untuk buat..



Terima kasih lagi kepada yoy atas bantuan malam tadi..
Aku memang dari dulu nak buat benda ni tapi buat-buat mesti tak jadi punya,
kebetulan aku jenguk blog yoy dan dia ada buat service percuma jika ada yang nak buat plugin ni..

Dia guna plugin ini bagi mengantikan kotak jerit keluar anak tekak tu..
Lebih efektif kan?
Dalammasa yang sama boleh tambah kenalan terus dalam Facebook.. 
 


15 comments »

Dakjaat said...

ooo shoutbox facebook rupanya. ingatkan apa. Hehehe!

DaRa MaNiskU said...

dakjat: msti ingat bagi domain ni..

shark said...

mcm best jer buku tamu dia
mcm nk wat jer..

Gayahspears said...

wah .. menarik...

LadyBird said...

bagus jugak kan wat camni..
susah x cik dara ?

DaRa MaNiskU said...

shark: yg ni lebih baik dr sb..

DaRa MaNiskU said...

gayah: jomlh gayah...

DaRa MaNiskU said...

ladybird: mula2 susahlh kalau jenis mcm dara ni yg xphm code2 ni.. tapi kalau dh tau,yoy ckp seminit jer dia buat..hehe

Amni said...

sebab saya tak leh view facebook kat sini, memang saya tak paham lew apa benda tu.. uhuk2!

bagus saling membantu ni.. tolong2 kawan... lalalalala

DaRa MaNiskU said...

amni:..huhuuu..

Affan Ruslan said...

Salam.
Owh, mnde ni rupanya. Hehe.

Tapi ada kebaikan dan keburukan jugak. Hehe. Kebaikan die org takleh spam sesuka hati. Tapi tak semua org ada fb kot

DaRa MaNiskU said...

affan: salam,ar'r..kalau yg ade fb boleh gune ni..xde xper..sb ade..

Anastasia Ann said...

pewwwwwwwitttttttt maju ni.. jeles ai.. nak jugak!

DaRa MaNiskU said...

Ann: haha..maju selangkah jer..suruh yoy buat..

Anonymous said...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ приобрести фильмы
для сайта daramanisku88.blogspot.com