RSS Feed

50 Blogger Diperlukan

6

Saturday, October 30, 2010 by Ara Drew

Salam Ahad kat semua..
life aku seperti biasa..tak de life..
sabtu ahad tetap keje..keje..keje..dan keje..
lalalalalala,hari hari kerja...

Aku nak masuk dalam senarai blogroll 100 penulis
dan hari ni aku buat entry khas sebab nak masuk dalam list tu..
Korang kalau join blogroll ni boleh dapat faedah tau..
aku dah lama tau pasal ni tapi entah kenapa lambat sangat tangan ni nak taip entry..
Faedah yang akan korang dapat dari 100penulis ni adalah:

Kalau korang termasuk dalam list mereka,secara otomatik blog korang akan dikunjungi,
dikunjungi??? yup,dikunjungi bermakna trafik jam akan terjadi dalam blog korang..
uncle-uncle polis trafik pun tak dapat nak membendung kemaraan trafik di blog korang.
Mestilah tak dapat sebab diorang jaga jalanraya jer..bukan jaga blog.


Selain tu dapat jugak merapatkan ukhwah sesama blogger..
Dari tak pernah bertegur sapa ke yang lebih mesra lagi jika kita sudah dikumpul bersama disini 

Cepat-cepat,sekarang hanya tinggal 11 tempat kosong jer sebelum ruang ni penuh..
Mudah-mudahan aku terselit sikit untuk satu tempat kosong tu..
so,ape korang tunggu lagi,meh kiter join ramai-ramai..
ar..tapi sebelum tu ade syarat-syarat nya:

1) Pilih banner blog 100penulis.com untuk menyemak di sidebar blog anda. Dapatkan kod dari sini : http://www.100penulis.com/p/our-banners_22.html


2) Buat satu entri ringkas bertajuk "50 Bloggers Diperlukan" dan ceritakan kenapa anda mahu menyertai blogroll 100penulis.com. Jangan lupa selitkan link pengumuman ini juga : http://www.100penulis.com/2010/10/50-bloggers-diperlukan.html
3) Respons segera di bawah dengan format :
Banner yang anda pilih : 1/2/3/4


URL Entri anda :

Itu sahaja yang diperlukan. Peluang ini dibuka sehingga 20-Nov-2010 (Sabtu).




6 comments »

Spek PinK said...

wahh... hebatt~~
nak wat gak.tp skang dah kurang online.dah jd blogger pasif.. xbrani la nk join.. neway, gud luck!!

Anastasia Ann said...

yeaaaaaaaaah buat jugak akhirnya! meh meh meh

DaRa MaNiskU said...

spekpink: patutlah lamer xtgk spek pink..

DaRa MaNiskU said...

ann: hahaha..bru nk buat aritu tgk an buat entry psl tu xnak plak buat..hehehe

100penulis said...

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!

DaRa MaNiskU said...

100penulis: terima kasih sayang ku ucap padamu..kerana menyambut linkku yg hampir layu..hehehe

suke ni..