RSS Feed

tak dapat i-Phone4, i-Phone 3G pun jadilah nyah!

6

Sunday, October 10, 2010 by Ara Drew

 

Waduh..makin banyak entry rakan-rakan join contest ni..
so,u yang tongah baco ni..jangan lepaskan peluang cepu-gangsa ni..
join copat-copat..
macam pantun nenek kebayan aku dengar dia bisik kat telinga aku tadi,

anak sepat melompat-lompat,
sape cepat dia yang dapat...

Alah..sonang bebenorlah pantun nenek ni..
syarat-syarat contest ni:

Bila tarikh bermula dan tamat peraduan ini?

Peraduan ini bermula dari 1 Oktober 2010 hingga 31 Oktober 2010. Kami akan umumkan nama pemenang dalam blog ini. Pemenang akan dihubungi untuk proses penghantaran hadiah.

*Perhatian:

1. Point akan dikira berdasarkan jumlah pengunjung. Jadi self-click (klik pada link sendiri untuk menambah point) tidak akan berhasil.

2. Pihak kami berhak untuk menukar hadiah yang menyamai nilai asal sekiranya terdapat sebarang perubahan.

3. Pemenang tidak boleh menukar hadiah kepada wang ringgit.


Kalau nak join,boleh klik dekat banner sidebar cik dara.. 

Begitulah yang diorang khabarkan kat sape-sape yang nak join-menjoin ni..
Tak dapat i-phone4, i-phone 3G ni pun tak pe kan..jadilah jang,dari tak kempunan..
Kalau kempunan jugak,aku kan lari pergi dekat batu belah batu bertangkup,
nak suruh batu tu telan aku serta merta..apa nak jadi,jadilah...

P/s: Sugar Daddy{2x} kat luar tu,ingat k i nak epal ni sebakul..haha kelas ko nyah..{harap maaf ini dialog diluar kemampuan akal budak2} 
 
 


6 comments »

Gayahspears said...

salam nek ku cayam... kabare waras ngak???
harap sehat sukmo :)

wah..menarik tertarik!!! nak jugak :(
tapi kalo menang iphone nih.. gayah tak tau lak gune hp nih takgune gak kan???huhu
baik pakai hp nokia 3310 suda~ hihi

lan_ax said...

terbaek hadiah dia..barang free x salah pun mencuba.. bukan rugi papepn. gud luck..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

DaRa MaNiskU said...

gayah: hahaha,klau xtau gune gayah,pas jer kt nenek ni..hehehe

DaRa MaNiskU said...

lan_ax: memang xslh cube..maner tau nasib kn..rejeki msg2 katakan..hehe

amira said...

huih.. masyuk aa nek.. rasa macam nak jugak la..

DaRa MaNiskU said...

amira: join jer,mane tau rejeki...hehe