RSS Feed

Dulu aku tak suka ko GAYAH!

10

Tuesday, October 26, 2010 by Ara Drew

26hb spuloh 2010,
hari ni hari yang bahagia buat salah seorang rakan blogger aku,kita dan semua.
bukan hari kawen tapi hari lahir..
Hari ulangtahun kelahiran Cik Gayah ..
ops! I did it again,
i appear your birthday,but not your age..hehe

Aku tiba-tiba terfikir,kenapa ko letak spears kat hujung nama ko ni gayah?
ko ade pertalian tali pusat dengan Britney Spears ke?
jauh otak aku fikir pagi ni gayah..
bukan sebab apa tapi sebab ko..

'Sometime' ko serius,tapi
'ops! i made are mistake' ko lebih banyak gila-gila dari serius,
'you so lucky' sebab banyak yang singgah blog ko walaupun kadang-kadang ko mudah nak bertukar jadi hulk kalau ade yang komen pasal ko dulu..hehehe jangan marah ek..
'you drive me crazy'..yup,ko memang gila-gila..
'stronger' aku nak ko kuat selalu walau apa pun dugaan k..
'lonely' jangan rasa sunyi sebab ramai disini selalu dengan ko..


'dont let me be last to know' kalau ko nak kawen nanti k..hikhik
'brave new girl' in this new day..berapa kali aku mau cakap kuat ni..jangan ko nak kuat ko minum kacip patimah banyak-banyak sudah cik gayah oii..tak kose mak..
'you not are girl,and now are women' pandai tak aku ubah tajuk lagu britney ni..hehehe,
ko tu bukan budak kecik lagi tapi dah boleh jadi bini orang dah..

'before the goodbye'..aku nak ucapkan selamat hari lahir,Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan kamu,Allah selamatkan Cik Gayah Spears,Allah selamatkan kamu.. 

p/s: aku letak tajuk tu tapi tiba-tiba aku jadi suka kat ko gayah..hehehe 


10 comments »

Gayahspears said...

salam nek dara :(
Gayah betoi2 sebak bila ramai yng ingat besday gayah n buat n3 :( thnk ya... muah,cayam dara ketat2...

DaRa MaNiskU said...

salam gayah..xper byk2 kala pun xjadi hal..jnji tahu bday bila kan..hehe

p[A]n[A]d[O]L said...

yoo, gayah..
selamat ulang tahun yer..
kalo ko mkn kek, jan lupa part tuk aku eh..
ahahha

gnesop.com said...

sop pun suka gayah

DaRa MaNiskU said...

panadol: part utk dara jugak gayah..hehehe

DaRa MaNiskU said...

gnesop: hehe..suke gayah????

Kuman Chaos said...

uiihh aku pun nak kena melawat Britney ops Gayah spears gak ler camni ahhaha
kuman "18SX??.." Entry

F.I.C.K.R.Y said...

Nanti nak terjah si Gayah ngeehehee...

DaRa MaNiskU said...

kuman: hahaha hnya gayah jer ade talian hayat dgn britney..haha

DaRa MaNiskU said...

fiqry: terjah jgn tak terjah..