RSS Feed

Aku gila kontest!

12

Friday, October 1, 2010 by Ara Drew



MasyaAllah...
tak senonoh ko nyah...
apa pasai ko bekemban macam ni?
buat pembaca-pembaca semua,sila tutup mata blah atas k...

Tengok nama kat atas tu..nampak tak?
kasi zoom sat..haaaaa...
itulah antara kontest pertama aku join dan menang..
kontest dari MediaHeHe..
aku dapat Mp4..sebenarnya itu peraduan copy paste p ntah kenapa dia tukaq jadi lain plak..
suruh bagi sebab napa aku perlu menang Mp4 tu..

ops! ade abg Ben plak kantoi kat atas..hahaha 
yang ni plak kontest ke-2 eden monang..
Dari Lipice Malaysia ...
Kali ni aku menang Lipice Sheer Colour plak..
nak kasi vouge aku punya bibir..
aku nak lawan bibir bucken ....hah,ambek kau..

P/s: Bak kata ibu aku,selagi ada yang free..tak salah kita cuba kan...haha
 


12 comments »

Melati Qistyna's Mummy said...

wahhh, tahniah nek, haibat2... :)

DaRa MaNiskU said...

uish..maner de hebat kak..saje2 jer join,nsb kot..

Gayahspears said...

wah... tahniah nek :) kelakar la.. mmg nek patot menang pon~huhu

DaRa MaNiskU said...

ape yg kelakar gayah?

Zaer!! said...

cik dara memang gila kontest! setuju 200%..amacam?ok x??hehe..nnt kalau ade kontest y kene sasaran,jangan lupe hulur2 sikit yerk!haha

DaRa MaNiskU said...

zaer: terbaeklh zaer...ok klau xkene pass kt zaer..hahaha

budakmengong said...

kte share duwe ekh hadiah tuh.hehe

DaRa MaNiskU said...

budakmengong: haha,lipice pth 2 ka?

~SukEMakAn~ said...

wah!
tahniah nek!
heeee~

DaRa MaNiskU said...

sukemakan: same2 kite makan..hehe

maCy said...

hebak3. mp3 lame kasi maCy ea? kui3

DaRa MaNiskU said...

macy: hehe,nnti godek2 ade ke lagi yg lamer tu..kihkih XD