RSS Feed

kau dimana ek?

10

Tuesday, September 28, 2010 by Ara Drew


haaaah! buat ape tu?
basah kuyup plak kt umah burok nenek tu..
hmmmm...uish,tak baik mengeluh..
berbalik ke tajuk kat atas tu, aku memang nak cari kawan kecik-kecik aku dulu..
nak kata kecik tak jugak,bolehlah dalam aku form satu masa tu..huhu
masa tu aku tak cun lagi..hakhakhak {ambek point jap}

'dia' aku gunakan dia sebagai ganti diri yang kedua,
aku dulu dia gunakan sebagai perantara atau medium untuk dia m'usha kawan aku jugak,
mentang-mentang rumah aku dengan dia boleh kata dekatlah,
dia anak seorang yang berpangkat besar,
macam lagu yang 1 ni, 'aku orang kecil..engkau orang besar,kau umpama gajah ku hanya semut merah'... adoi! sape baling tin ni..

Pendek cerita aku ni posmen lah dulu,
sekarang tak de pulak vacancy untuk aku kat pos opis tu..
Dia pergi tanpa beritahu pun nak pindah,
sekurang-kurangnya tinggallah keychain ker,sapu tangan ker sebagai tanda ingatan.
Ini tak,pergi pun tak kasi tau aku..mane aku nak hangin..
masa tu maner ade duit nak beli handphone,harap ker telefon rumah jer..
lamer sikit cakap,abah dah jeling..alah,abah ni memang tak kasi peluang lah..huhu

Dia ada call aku sekejap dan cakap dia nak pergi,
lepas tu aku memang tak pernah dapat call dari dia lagi..
Mohammad Amirul bin Sulaiman,kalau korang kenal kasi tau aku ek..
aku cuma nak kasi tau kat dia yang dia masih hutang 50sen duit aku tu..
hehehe gurau jer.. 
"wey,sekarang aku dah besar sikit..dah tak kecik macam dulu" aku jerit dari atas katil...

p/s: Mood sekarang nak jumpa balik kawan-kawan lama..nak bermaafan selagi masih sempat ni..InsyaAllah.. 


10 comments »

~SukEMakAn~ said...

samela
nk jugak jumpe kawan kawan lama
da lost kontek da sknk

Cik Bucken said...

nek..aku dah gugle kan utk ko, tp name laen sket la..x laen mane pon.
ni ha. betol x?

http://www.blogger.com/profile/07473809552993112490

DaRa MaNiskU said...

sukemakan: ahaaa..nk sgt jumpe,stlh sekian lamer..

DaRa MaNiskU said...

bucken: hahaha,aku terharu sbb ko gugelkn utk aku..bukan yg tu lh..name jer same tp muke lain..

Cik Bucken said...

laaa salahke?hahahah
ko carik la sendiri..haha

DaRa MaNiskU said...

bucken: hahahaha....bucken dh give up..

Melati Qistyna's Mummy said...

akk pown sama x ske telo rebuih... tp kalo telor kenduri rebuih akk ske :P

p/s : hb akk plg ske mkn telo neh...hahahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

uiks silap komen la... huhuhu

tp akk ske la tgk cite tuh dl, smpi nanges2 :P

DaRa MaNiskU said...

akak melati: hahaha tgh gelak ni.. 1st time yg ptamaslh tmpt komen ni..hehehe
ar'r,mmg layan sgt citer ni dulu..

DaRa MaNiskU said...

akak melati: hahaha tgh gelak ni.. 1st time yg ptamaslh tmpt komen ni..hehehe
ar'r,mmg layan sgt citer ni dulu..