RSS Feed

Cayalah,mama ada 3 kembar

19

Tuesday, September 21, 2010 by Ara Drew

salam...
semalam,dalam aku berblogwalking..
aku balas jejak satu blog ni..
blog ni masih baru dalam pandangan aku,
tapi yang paling best nya,
tuan empunya blog tersebut..


tengok tak?
betul aku cakap kan?
unik sangat sebab dia ada 3 kembar lelaki...
lelaki? hehehehe
mama kembar paham tak maksud dara cakap lelaki tu????
hehehehe..ade harapanlah aku nak cilok sorang bila dia dah besar nanti..


alololo..tengok tak?
nape aku banyak tanye ari ni?
macam lagu Barney..'i love u,u love me,we like happy family,with the great big hug and little kiss for u..just to show u love me too..'huhu
aku nyanyi sebab aku tengok gambar kat atas tu..
tak de kene mengena langsung pon..haha
semua nya sedondon tu..


so, mama .....
eh,makcik..awal sangat panggil mama..haha
saya suka tengok family mama kembar..

p/s: pernah dulu aku kenal sorang mamat ni..dia cakap nak kawin dengan aku sebab nak dapat anak kembar..adoi! ko ingat aku ni ajaib ke apa?... 


19 comments »

Miss Izah Mohamed said...

bestnye.. tapi keturunan kite xde lg kembar.. mustahil jugak nk dp baka kembar.. eheh

DaRa MaNiskU said...

ar'r..tu lar..
baka kembar macam xde jer..
dulu2 org ckp,kalau mkn bnde yg bkembar..kmungkinan anak kembar mnjadi..hahaha

ProfHariz said...

wow 3 kembar? mcm best.. saya anak kembar jugak tpi 2 je :P

DaRa MaNiskU said...

prof: dpt yg 2 pon jadilh..hehehe XD

peaNut said...

best eyh...skali maok..3org skali kembar..mun kmk dpt cmya jwk nang best la...kembar 2 jak dh cukup....aminnn

amira said...

masyuuuukkk!!! 3 sekali.. lagi sekali beranak dah enam.. boleh stop dah.. haha

DaRa MaNiskU said...

peanut: haha..doa2 jk klak ktk dpt kmbar 4..hehehe amin..

DaRa MaNiskU said...

amira: mmg masyuk..lbh byk dr biasa..XD

nur said...

rezeki dia kan.. best jugak kalau anak kembar ni.. sekali kluar 3 terus

DaRa MaNiskU said...

nur: ar'r..tu dia rezeki dr Allah..

mamakembar3 said...

Cik Dara yg cantik manis berseri seri: excited nye ada post pasal si kembar mama kat sini.. aiseh terasa sgt glamer seketika heheh... thanks sgt sgt... kiss kiss muah muahh dr hero hero mama yg encem hehehe :-) Nak booking sorang boleh je tp waiting list panjangggggg tau hahaha

To all: Jemput la dtg melawat blog mama selalu yer...

DaRa MaNiskU said...

melayang-layang sat...XD haha
bila mama puji,makin berseri2 spt dtempek olay pgi tdi..hehehe
dara rela menanti wlau Q pjg..huhuhu

aleen adela akoo ^_* said...

hu3,smalam bace kat paper ade ibu yg anaknye kembar 8.bes ouh!huu

DaRa MaNiskU said...

aleen: alololo.. byk bbenor tu..

chubb90 said...

de baka kembar, tapi....da rezeki dapat la, Tuhan bg time..:-)

misyamissyou said...

seronok dpt anak kembar..hehe.ckp mcm dh penah beranak je..haha..

DaRa MaNiskU said...

chubb90: insyaAllah... mcm dh kawin beri nasihat..

DaRa MaNiskU said...

missyamissyou: ar'r..tau2 jer ek..haha

nurayunni said...

sy pun ade adik kembar..sepasng..lelaki prmpuan..hrp2 nanti dpt la ank kembar..amin..:)