RSS Feed

Sempat gak reunion,walaupun ciput jer yang hadir..

9

Monday, September 20, 2010 by Ara Drew

 {aku letak gambar aku paling cun kat sini}hakhakhak


Setelah bincang punya bincang punya bincang punya bincang,
aish,apasal banyak bincang ni?
akhirnya jadi gak reunion @ perjumpaan kembali kata omputeh dulu-dulu..
Walaupun hanya berjaya menemui 9 orang jer kembali,
setelah diwar-warkan {ade ke perkataan ni?} dalam saluran facebooknewspaper cina,tamil, dan omputeh...ni saja yang datang..

Sayang sangat banyak yang tak pergi,
rugi korang tak tengok banyak yang dah kembang kuncup,mayang mengurai,cun melecun ku memang debomb {aku lah tu hahaha},kacak lagi dari dahulu..
dulu?
imagine jer,time sekolah muka semua tak berseri,
alah..mane boleh make-up..skang dah pandai pakai benda tu..
aku jer tak pandai...{pernah dulu.....next entri buat pasal tu}

                           
aku suka gambar ni...korang abaikan ajer tulang ayam kat pggn aku tu..                                     

geng yang gila-gila,mereng,otak jam 3 {alah suku daaa}

Dalam kelas aku memang tak banyak lelaki,
aku rasa dalam 3:10 jer kot..
nak mengorat pun tak dapat sebab sikit sangat..haha
so,yang datang hari tu adalah dalam dua-puloh-dua orang jer..
dua-puloh-dua???? mak I... bukan mak U k..hehe banyak sangat tu...
secara logiknya,budak lelaki yang datang hanya 2 orang...haha


hahhhh! ni jer yang diharap...
nak pilih pon, yang lain dah jeling2 nak jugak..
korang ni memang xkasi peluang langsung dengan aku yang kurang kasih sayang ni..huhu
tapi korang memang rock and roll lah..
sporting,sempoi, dan ape lagi ek? korang tambah sendirilah..
harap2 ade lagi pertemuan seterusnya,
aku harap ade perubahanlah yer..
mana tahu,skang single..
lepas ni double plak,
skang berisi,
lepas ni slim shady plak..{akulah tu}
mane tahu skang tak de yang pegang tangan,
lepas ni siap dua2 blah tangan ade yang pegang..hahaha
{ko jangan nak gelakkan orang sangat dara!}

So,kesimpulannya,
cewah..ade kesimpulan..
reunion ni simple tapi bermakna...i like bebeh... 


9 comments »

sweetsal said...

bestnye reunion..dpt jumpa kawan2 lama..lg best dpt makan KFC pulak tu..hehe

DaRa MaNiskU said...

hehehe..yalah..
yg ni jer jadi..susah sgt nk buat bnde ni..
budak2 byk yg xleh dtg..

Cik Bucken said...

posing maut ko ye...heheh phewiitt

amira said...

sanagt sukakan reunion.. best giler..jumpa member lama.. rasa macm x caye je

DaRa MaNiskU said...

bucken: haha ko ni,kasi can kt aku jugak nk posing ala2 jenab jen...XD

DaRa MaNiskU said...

amira: 1ft time buat reunion yg jadi..byk sgt yg xjadi slma ni..best best best besta..

belalang hijau said...

ujung tahun nih belalang akan organize 1 reunion gak...

hope berjaya la hendak nyer...

susah gak nak kumpul balik member2 lame bila masing2 dah ade jln hidup masing2...heh

DaRa MaNiskU said...

belalang: ar'r..masa.. tu jer yg jadi masalah..

ade gak yg dpt tp yg lain xdpt sbb masa yg mmbataskan..

effa_acun said...

lak mun ada msa kita molah utk smua f6(2007)ya bok dpr ngumpol rami bala...