RSS Feed

Pecah rahsia!

7

Saturday, January 8, 2011 by Ara Drew

Astgharafillahalazim.. sah aku nak pengsan lepas ni. Kalau ye pon nak bongkar rahsia, diam-diam je lah kazenku..
Semua dah tengok gambar aku yang muka gabra kat facebook tu. adoi!!!!


Ok..ni kes kene paksa ke apa bergambar ni?
Tengok mak siap tide-in semua baju anak-anak dia dan sedondon lagi tu.
Baju kalau terkeluar,siaplah nanti kene cubit dek mak kat rumah..

Haaa! ko nak original ke hot&spicy cubitan tu dara?


Ok,sekali lagi muka gabra dalam gambar..
Wey,dara! ko tu nak nagis ke apa ha?

Terima kasih ya wahai kazenku,sebab upload gambar den yang masih kecil ni..
Siaplah ko nanti bila aku jumpa kat rumah!!!


p/s: siapa dapat teka mana cikdara? hahahaha


7 comments »

Ali ridha said...

segala dah terbongkar.

1.1.11 11:11 pagi Dimana Ali ridha?

Gayahspears said...

hahaha...
gayah rase nek dara yg tgh duduk tu..betoi tak???hihi

MY HEART said...

si comel Yang berbaju hitam... betol x?

salam kenal ^_^

Cik Bucken said...

yg suar oren!! hahahah

Amyna said...

yang duk tepi sebelah kanan.. seluar oren. kannn kan~~

Cik Dara said...

kejam ya korng semua..nape xkenai aku weyyyyyy! huhu nk yg comei jer.. i pakai seluar merah lh.. *lari2langgarpintu*

jinkamen said...

huh..nostalgia nih