RSS Feed

Mulan Jameela bertudung litup

24

Thursday, December 2, 2010 by Ara Drew

Lagu aishah-dimana janji manis,
lagu shima pulak,teringin, 
mana mood aku nak menulis,
mungkin dah hilang dibawa angin. 


Alahai,sempat gak berpantun petang-petang ni. Masih ingatkah korang dengan makhluk tuhan paling seksi? Alah,lagu ngetop yang dibawa Mulan Jamela tu. Dulu dia memang makhluk tuhan paling seksi kan? Sekarang ni, aku terkedu,terpaku,tak terpejam celik melihat gambar terkini dia. Bukan seksi seksa lagi tau,tapi dah ayu bertudung litup sekarang.  Kiut jer aku tengok dalam gambar-gambar ni.

Kredit to BeautifulNara.com 

Adoi kiut jer gigit bibir..hehe jangan salah faham k.

 
Kredit to Beautifulnara.com 

                          
Tengok,macam mana dia boleh berubah sebegitu rupa. Alhamdulillah Allah telah datangkan nur dan hidayah dihatinya. Syabas untuk Mulan..

Kredit untuk Beautifulnara. 


24 comments »

chentaMAYA said...

haha! ayu sehh!~

Nur Mudrikah said...

hidayah itu milik Allah

nuriz said...

mulan jameela yg sexy tu ye wow perubahan yg drastik ye. alhamdulillah kalao dah berubah ke arah yg baik

MumMe said...

natural beauty

cikmin said...

newbron tu je yang cikmin nmpak kiut.. :P

Luffy said...

dye dah pakai tudung erk??
ke time amek gmbar ni je?? hmm
kalo betol alhamdulillah r...
jgn pakai tudung tp baju ketat2 wat pe kn...same je xpkai tudung..

Cik Bucken said...

makk aiii...aku ingt ko tadi dlm gambo tu..same! ^_^

hans said...

wah
nih time scene berlakon ker atau yang betul2 di luar?

P/S : Uncle Seekers Disaman. Good Job!

P/S : Contest Cerpen Sesedap Rasa

Fitrihadi said...

besar perubahan dia kan.. dulu seksi bukan kemain..bersyukurlah makin ramai yang taat pada Allah..

Sophie Al-yahya said...

Alhamdulillah..
cantik sgt dia skrg..

Asyraf Kamarul said...

ini makhluk tuhan yang paling seksi tu kan?
wah dah berubah dia....good2..

Blog Aku Sepantas Roket?? | Asyraf

Cik Dara said...

chentamaya: hehe,ayu sikit dr nenek kn..haha

Cik Dara said...

nur: betul tu..

Cik Dara said...

nuriz: ar'r kak..dialah tu.

Cik Dara said...

mume: cantik kn dia mcm tu..

Cik Dara said...

cikmin: hahaha,jwpn dr cikmin yg lain dr yg lain..

Cik Dara said...

luffy: wallahualam,yg lps ambik gmbr ni kita xtaulh,tp doa2kn dia ttp mcm tu smpai bila2.

Cik Dara said...

bucken: hahaha,akulh tu..dia yg sama muka akulh..

Cik Dara said...

hans: betul2 ni..time ni tgh ziarah adik ahmad dani lps beranak.

Cik Dara said...

fitrihadi: alhamdulillah..

Cik Dara said...

sophie: alhamdulillah,lbh cntik dr yg dulu.

Cik Dara said...

asyraf: mmg dia makhluk tuhan plg seksi tu.. alhamdulillah .

geekz36 said...

cantik dan ayu bila bertudung litup

Haa Fakihah said...

nmpk bersih sgt muka dia kan. suci.