RSS Feed

Budak suka perempuan berusia. eh yeker?

14

Wednesday, December 29, 2010 by Ara Drew

Lalalala...minggu ni aku asyik ushar anak-anak ikan jer. Masih hangin ni,napelah aku asyik dapat nombor terakhir jer bila interview? Datang bagai nak rak awal pagi turun dari rumah,tapi last-last turn akhir jugak aku. Nasib baik tukang interview ala-ala prince charming gitu..*gatal*.

Nasib baik abah minggu ni cuti dan aku semalam cuti buat sendiri..malas nak sambung datang ofis lepas interview.

Nak cakap ni,betul ke budak suka sangat dengan perempuan yang lebih berusia?
Ape kelebihan perempuan lebih berusia ni?
Hebat sangat ke? *semacam je ayat*

Tu pasal banyak sangat persoalan ini dalam minda aku. Aku tengok kawan aku ni terjebak dengan cinta budak. Dahlah budak tu sengal,pengongkong,pemarah,panas baran seperti ayam kfc Hot and Spicy. 

Minggu ni pun aku sambut cinta budak-budak jugak. Ok layan jer buayafren aku yang baru k.


Alahai,nampak sangat wajah keibuan kat sini..jangan marah nokkkk! hahaha


Senyummmmm..Dah jumpa my Adam..tunggu i bila dah besar nanti k.

Ok..dah tengok buayafren dan gilafren aku kat atas tu. Hehe,suke sangat-sangat dengan budak kecik. Tapi bila dah pandai menjawap bila bercakap dah tak suke lagi. hohoho

Akhir kata hari ni..jom makan,mak dah masak ikan terubok masak stim.yummy2.


 P/s: mak masak memang terbaekkkkkk!


14 comments »

Finaz Jaafar said...

kalau kita la ada budak yang lebih muda minat kat kita,kita rasa janggal sket..tapi kalau da jodoh layankan ajerr=)

~Miss_eiyDa ~ said...

kan..setujku dengan kamoo budak2 suke layan mak2 budak wikiki..ehh sedapnyer terubuk stim perghhhhhhhhhhhh

cik hani said...

nmpk best je ikn terubuk stim tu........

d_tieah said...

Haha..
Tp kmk sk yg berusia dr kmk..
Ngee.. :)

Pssstt, nymn jk upa ikan terubuk ya..
Telur nya g nyaman mun mkn pns2..

Gayahspears said...

alahai..comey nyer cik nek dra kita dukung baby...

Mohamadazhan hjDesa said...

lelaki berusia tak ek.hehe

Cik Dara said...

finaz: hehe..ape leh buat kan.. hanak hikan pon anak ikan lh..(ala2 azwan ali)

Cik Dara said...

miss eida: kan kan.. napelah xpilih yg sama umur? nnti org ckp kter yg berusia ni gatal.

Cik Dara said...

cik hani: sedap..pernah mkn tak?

Cik Dara said...

d_tieah: berusia dr kta xapa,mmg ok pun..hehe

ambik jk terubok cya.

Cik Dara said...

gayah: huhuhu *blushing tahap power rangers pink*

Cik Dara said...

mohd azhan: lelaki berusia ok sikit lh tp jgn kertu sangat..haha

mira_nas said...

alamak..dah nak habes cuti.. tak bley makan masakan mak dah

deCrewz said...

1 sebab mungkin maskan yg sedap kot..he3