RSS Feed

Domain FREE untuk dimenangi!

12

Tuesday, October 5, 2010 by Ara Drew


Wahhh!!! Dahlia dan iHosterz bergabung tenaga meyediakan Giveaway Special: Domain Percuma untuk blogger. Memang menarik! Semestinya saya turut serta, siapa takmau barang FREE beb!

 Nama Domain pilihan saya ialah : cikdara.com

Saya pilih nama domain pilihan anda kerana nama dara tu unik sebab dalam keluarga kami,saya dipanggil dara . Nama dara itu muncul sebab nenek yang bagi so,melekatlah sampai sekarang. Lepas kahwin nanti,tetap juga orang panggil dara..kelas gitu!

Dahlia dan iHosterz patut menaja domain tersebut untuk saya kerana saya teramatlah ingin domain sendiri. Bukan ingin menunjuk-nunjuk tetapi nak tunjuk sikit jer,bahawa saya jugak boleh ada domain saya sendiri. Andainya ada domain sendiri,mood nak menulis pun berkobar-kobar seperti kuatnya semangat atlet negara disukan Komanwel sekarang ni..hehe 


12 comments »

Hanis Azla said...

wah.. bestnyer ada domain sendiri yer..

DaRa MaNiskU said...

hanis: amin..mudah2an..

relevan said...

Mudah mudahan yer..

DaRa MaNiskU said...

releven: amin..makseh

Melati Qistyna's Mummy said...

moga berjaya yea nek...

yg benar ikhlas,
cucu nenek yg cung :P

DaRa MaNiskU said...

kak ab: hahaha nenek kn bjuang habis2an..

yg membalas,
nenek yg vogue lagi meletop... XD

Dayat said...

iHosterZ memang terbaik..memang galakkan semua kalau nak beli domain dari situ. Murah dan mesra pengguna. Good luck untuk contest ni

apik pehe said...

nek..bile da menang nnti..kerat dua ek adiah tu..apik nk gak..

DaHLia said...

cik Dara...
heheh...kelas gitu nama...
mesti banyak keyword google kalo guna dara2 ni..hee

anyway, no kamu : P11 k

All the best k

DaRa MaNiskU said...

dayat: harap2 dpt dr yg terbaek ni..amin..

DaRa MaNiskU said...

apik: ok apik...nnti nenek bg suku sikit..hehe

DaRa MaNiskU said...

cikgu dahlia: hehehe tengkiu cikgu...chaiyok2 kt diri sendiri..