RSS Feed

Aku dulu pernah jadi penyanyi.......

10

Wednesday, October 6, 2010 by Ara Drew


Teringat masa-masa kegemilangan aku dulu,
masa-masa indah di alam glamor,
event,
sain kontrak,
aku dikerumuni 'wartawan' dan 'peminat',
sampai tangan pun dah penat salin nota sebab masa untuk belajar sangat singkat..

Sekarang,
yang tinggal hanyalah kenangan,
aku sempat jugak pernah feat dengan akon satu ketika dahulu,
bukan feat apa,
dalam gambar aku tu atas ada akon da...hahaha
tapi aku tak ingat kat mane aku letak..
yang ada hanyalah gambar team wonder girl ini aja dalam simpanan aku,
korang nak tengok tak???




ini dia..taraaaaa!
jangan pernah tanya sapa penyanyi utama,
yang pastinya memang aku..hahaha {nasib baikdiorang tak bukak blog aku ni}

Ini semasa kami bertanding Koir..
sebelum ni pernah jugak ikut Hari Merdeka peringkat kebangsaan..
Wan Hazel pon ada tapi sori yer wan..gambar u takde dalam simpanan i..hehe
So,itulah saat-saat aku sebagai penyanyi sebelum aku resign dan balik kpg tanam jagung jer lh..haha

P/s: cikgu tak pernah buat audition nyanyian tp tiba-tiba boleh join koir ni...huhu 
 


10 comments »

F.I.C.K.R.Y said...

Wahhhh! Mintak sain autograf nenek heheheee...

Memo_Hazel said...

nek. mintak sign nek. hehehe. boleh jak. juh nek. nenek kan peymes. :)

NADDY YAYA said...

eceh.ngegeh ktk ya mbok kmk tok ada baca bah entry tok hahaha

DaRa MaNiskU said...

fiqry: ok fiqry syg..hahaha syg tu.. nnti pg bejing i anta dgn u k..haha

DaRa MaNiskU said...

memo: cpt bratur..kmk takut kmk xsempat sign dgn ktk..

DaRa MaNiskU said...

naddyaya: ahhh! tidakkkkkkkkkk! nud dh baca..hahaha

Ellen said...

wah artis rupanya..mai mai sain kontrak penyanyi sini..hehe

DaRa MaNiskU said...

kak ellen: hahaha akak,janganlh..malu eden..meh cni sign..hahaha

ayangfadzalina said...

amboi2...pnyanyi utama ek????...koir da pnyanyi utamaka????hehehehehe....

DaRa MaNiskU said...

ayg: hahahaha..tidak!!!! knp mereka mmbaca..haha