RSS Feed

Why jalan macam penari ballet?

8

Tuesday, August 10, 2010 by Ara Drew


Penari ballet,kaki ade spring,artis hiphop,angsa nk patuk org..
aiyaa! ape ni..mereng ke ape..
banyak org yg kenal aku,msti nk tegur cara aku jln..
macm maner nk namekan jalan spt gmbar kt atas tu ek?
haaaahhh,mcm tu lah lbh kurang 123% aku bjalan..
mcm ala2 pencuri,xjugak...mcm penari ballet ader ckit..
dh xleh ubah,dr kecik mcm tu..aku nk buat mcm maner kn..
dlm family aku, yg dpt pe'el mcm ni adalah aku,adik aku yg bongsu,anak buah aku sorang dan kazen aku sorang..
ini bukan style yg dbuat2 tp ini betul-betul punya..bukan cobaan..
dulu2 masa aku msh tadika,cikgu suke tegur..
taun aku tu msh retro lg..pandai2 jer mak buat skirt pg tadika..
dtambah lg aku bjln mcm tu,lglh mnmbahkan usik-mngusik ckgu2..
aku dkatakan penari ballet...tidakkkkkkkk! nsb baik aku xmlwn..klau x trus aku kluarkan kuasa sailormoon kasi fire itu cikgu..hehehe

MACAM LAGU 1 NI, BUKANKU PINTA LAHIR KEDUNIA..BUKANKU PINTA JLN BGINI..HEHEHE aku rilex jer..


8 comments »

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

owh..
jalan tonjet ae...
kawan Qaseh pon ad gak macam tu..
sabar yea...

qistynacorner said...

haaa... betol tu, jln toncet... hee...nenek2x
hb akk pown jln cenggitu, skang dh menurun kt ank dara akk tu... heeee, xpe, yilek jea

DaRa MaNiskU said...

hehehe,kt swk pggl tonjen..
dara rilex jer...hehehe

LyNn HaMzAh said...

anak kak lynn pun sama juga...
ada yang kata org yg jalan mcm nie kuat berlari...
betul ker?

DaRa MaNiskU said...

hahaha,tidakkkk akak..
dara slalu lari msti nombor 1 kt blakang.. hehehe

unGu said...

mau juga liat kamu fire itu cegoo... hihi... ada plak nk fire cegoo.. xberkat plajaran maaa

Camellia said...

dengan kose bulan akan menghukum mu! hee!

DaRa MaNiskU said...

ungu: hehehehe itu imagine mase2 kecik jer..

mell: hehehe..geng sailormoon jugak ni..