RSS Feed

Dia dah bunyi lagi WEY!

9

Monday, July 19, 2010 by Ara Drew


treet! treet! treet! treet! treet!

berbunyi dan terus berbunyi..

ini dh kali ke berapa aku dgr deringan tu..berkali2 dh aku rase..

aku ader cakap kt abah, aku dh dgr bunyi tu byk kali..

kat mak pun aku dh cakap..

memandangkan aku dekat sgt dgn tempat tu,so akulah yg salu dgr..

makin2 lagi aku selalu duduk mngadap laptop kearah situ..sini jer port yg selesa..

bunyi aper? korang mesti nk tahu kn...

unknown calling from my dad office...ala,bunyi telepon yg misteri...

time aku menulis entry ni,bunyi deringan tu masih jugak bbunyi..

aku bukan nk buat propa tp ni mmg benar..

kadang2 seram sejuk jer bile dgr,tp aku buat2 xkesah jer...

iblis nk kacau kiter lh tu.. tghmalam slalu lg..

bile dpikir2,sapelah yg nk kol bukan masa pejabat ni kan?

sewel ke ape..kalau kol pun,xkan xleh pk xde org nk angkat kol tu dan lamer plak xhenti2..

Wallahualam..hanya DIA yg mengetahui semua itu..

*MASIH BERBUNYI SETAKAT JAM 8:34 PM *


9 comments »

peaNut said...

ishhh..ngeri jwk cta ktk tok..sapa la yg kol ya oww??huhu


pagar dah roboh laaaa..hihihi

ieya said...

try jawab takk?ngeee :p

sarah shafie said...

bunyi ape tu??seram je..

amira said...

wah...takot3!
pernah dulu pasang bell door.. tgh malam asyik berbunyi..
pukul 2, 3 pagi lak tu
dah la sensorang
lepas tu trus tanggal dh tak pakai dah

chibiehazs said...

try la angkat. sok hanto tu jangan call lagi.. hehe

DaRa MaNiskU said...

masalh nyer phone tu kat opis sblh..skang dh jam 9:22pm...msh bbunyi gak...
klau org,aku dh p bantai idup tdi..
eeeeee~~~~~~

diraja22 said...

off je ringing.. xde dengar lg..

DaRa MaNiskU said...

opis dtutup oleh pekerja am...
klau ader kunci,mmg tunjuk terer hero tamil p saner cabut line tlepon tu..

DaRa MaNiskU said...

dia dh brenti jam 10:34pm.... xtau lg pasni bunyi lg ker x...wallahualam