RSS Feed

Saya Suke Makan Aiskrim Tp......

4

Thursday, May 27, 2010 by Ara Drew











Antara makanan kegemaranku dari dulu adalah aiskrim..

bile time jalan2, asal jumpe apek jual aiskrim kt mana2 mall ataupun kedai,

msti nk sggh beli punya...

yang pastinya aku kn beli perisa vanilla..coklat sgt2lh dhindar sbb migrain tp bila adik makan,curi2 minta cket..hihihi


Korang suke perisa ape?

sebenarnya nk cerita kt cni,korang mau xmkn perisa yang pelik/xpenah tfikir pun nk mkn perisa tu...

gmbr yg ptama- perisa ape ntah,mcm lumpur parit blakang umah ade gak,korang nk ke mkn?

gmbr kedua- yg ni perisa bawang putih,wey...yg buat msti nk hindarkn dr vampire kn..aleh2 mulut bau bwg...


4 comments »

coupdecoeur said...

Hello
a small mark at the time of my passage on your very beautiful blog!
congratulations!
thanks for making us share your moments
you have a translation of my English space!
cordially from France
¸..· ´¨¨)) -:¦:-
¸.·´ .·´¨¨))
((¸¸.·´ ..·´ -:¦:-
-:¦:- ((¸¸.·´* ~ Chris ~ -:¦:-
http://SweetMelody.bloguez.com

DaRa MaNiskU said...

tq for y'ur comment..
next time i'll make some post in english...

Mommy Pinky said...

eee..perisa bwang pun ade? XD

Secret Drifter said...

1st commenter is a spam la..

cakap pasal ice cream teruk... kat US ada tempat mmg leh buat ice cream giler..

ada ice cream perisa cheese burger dan chili fires.. pelik kan?