RSS Feed

Dimana Cik Dara?

7

Friday, April 15, 2011 by Ara Drew

Assalamualaikum/Salam sejahtera,

Entry ringkas merungkai kemana perginya Cik Dara akan terjawap disini hari ni. Ramai yang menghantar beburung dirangkaian sosial burung yang menanyakan dimana perginya Cik Dara?

Saya telah mencari kenalan terdekat Cik Dara bagi menjelaskan serba sedikit tentang kehilangan beliau di dunia blog ni. Ok bersama saya kini adalah kenalan rapat beliau, iaitu Cik MM (bukan nama sebenar, kerana dia tak nak femes seperti Cik Dara).

(Thanks atuk google)

" Maafkan saya ya kalian semua, Cik Dara dan saya dah lama tak bertegur sapa,apatah lagi berlaga pipi. Jadi saya minta maaf banyak-banyak kerana saya tak dapat membantu kalian semua mencari dia. Maaf sekali lagi." - Cik MM -

Huh,nampaknya Cik MM pun tak leh harap. Harapkan muka je cun tapi tak boleh nak tolong cari Cik Dara. Tak apa, saya masih ada banyak lagi kenalan terdekat Cik Dara yang boleh membantu mencari dimana Cik Dara bersembunyi. Yahhhhh! saya dah jumpa.

( Thanks atuk G)

Belly ( bukan nama sebenar anak kera Cik Dara), saya cuba menanyakan kemana perginya Cik Dara di arena blog ni tapi Belly asyik termenung macam gambar diatas. Macam mana nak tanya kalau buat muka macam tu kan. Cancel!


" Erk,kenapa kamu tak tanya jer dengan Power Rangers pink ni?" , tiba-tiba dikeriuhan suara-suara peminat fanatik bertanya. Haha,tak kose den nak tanya PR pink tu ok.


Ok malas saya nak gosip-gosip panjang, terimalah serangkap pantun dari saya,

Mak limah bermain kuda,
kuda ditunggang tidak bergigi,
kemana perginya CikDara kita,
hey,tak kose den nak cari!.

Jalan-jalan dengan skuter,
duduk belakang pegang partner,
sekarang dia bizi pilihanraye,
Ok semuwer doakan dier.

Hahahaha pantun aper ni? Tetiber je kiter tulis macam ni tau.

P/s: Lamanya tak tulis blog, masa dan masa serta masa tidak mengizinkan kita berjimba disini.lalalalala tata


7 comments »

ruler said...

same la org di sini. lol

Cik Dara said...

Ruler: same ape? hehehe

Zura Zainyzam said...

hahaaaaa..... patut la hilang, mustajab jugak doaku itu yea....

rokayah said...

jadi calon juak kak cik dara?

Cik Bucken said...

haáh!!! aku lupe ko sarawakian..patotler sonyappp yo..hoho..semoge undi ko rehsie=P jgn buat undi rosak!

Zaiya said...

pantun?? hahaha.. funnny..

EmanTheHalia said...

jom jimba2 kat twitter haha