RSS Feed

Awas anak menonggeng!

12

Tuesday, February 15, 2011 by Ara Drew

Assallammmualikum /Salam sejahtera,

Kehadapan dear tersayang,

          Sayang kat sini sihat walafiat seadanya bang. Abang kat sana sihat tak? ade sakit-sakit perut? Kalau sakit perut cepat-cepatlah makan pil Chi-Kit Tek Aun,aish susah betul nak mengeja nama pil kesukaan abang ni tau. Btw,nak cakap yang pil Chi-Kit Tek Aun yang abang makan aritu dah expired date tau,lupe sayang nak kasi tau. Sebenarnya nak test, kot-kot perut abang kebal ke tak kalau makan. Abang ok je kan? Alah takat pil expired ape kes nak masuk hospital.

Sayang tulis surat ni bukan nak kaborkan tentang pil yang dah expired date tu tapi nak cakap yang Aiman dah mula rindukan babah nya ni.. *maknya apatah lagi rindu dendam bagai nak rak baju*. Eh, mengacau pulak budak ni..shuhh,punyalah feeling ibunya nak menaip surat ni. Sorilah bang, ni Aiman asyik kacau sayang taip. *baling pen kilometrico jauh-jauh kasi Aiman main*..

Tujuan surat ni bukan ape bang,nak cakap yang Aiman dah mula menonggeng tau. Abang jangan nak buat-buat blur pulak bila baca ni. Mak sayang cakap,kalau budak-budak dah pandai menonggeng, tu maknanya dia nak adik baru. Ehem..ehem, tak reti-reti nak balik ke bang? Sayang pulak yang blushing bila taip ni. *tampor frame gambar abang kat meja*.. Tapi bang, tu jangan percaya sangat tau, abang tau kan sayang nak jaga badan time ni. haha tibe-tibe pulak. Eh,ni sayang sertakan gambar Aiman menonggeng untuk kasi bukti yang sayang tak tipu abang..


~Thanks Incek Google~ 

Ok bang, mata sayang dah ngantuk sangat ni. Bukan ape,melayan Aiman ni dah penat apatah lagi kalau ade adik baru...haaaa,nampak tak HINT kat situ? kalau tak nampak jugak sah abang ni failed BM grrr. Selamat Malam dari isterimu yang setia tahap gaban hijau.

CikSayang xOxo


P/s : Cerita diatas adalah rekaan semata-mata,tiada kaitan antara sayang,abang dan Aiman.kahkah... teringat bila Mak mengandungkan adik bongsu dulu,nak adik lagi tapi Mak dan Abah buat muka blur. 
   


12 comments »

~Miss_eiyDa ~ said...

bahahha...mintak2 la anak buah aku menonggeng cepat...aku nak anak buah br la...xD kalo aku yg menonggeng agak2 dapat adek br tak? ..>.<'

Cik Dara said...

eiyda: wey,klau ko yg menonggeng tu dh kes lain..hahaha

Nazrul Montolivo said...

sape nak adk sila tonggeng ;)

Cik Dara said...

kahkah,mcmlh org phm kan klau nk adek tonggeng.

Melati Qistyna's Mummy said...

muahahaha... lawak kelako giler best bc n3 neh, tersenyum akak pepagi ni... :P

Cik Dara said...

Kak Abby: adeh2..akak ni. hahaha

putERi-kAtEk said...

hahahahhaa....sempoi la ko cik pah...hahaha suka suka

Cik Dara said...

katek: adeh2,ko suke kn klau entry gatai2 mcm ni..haha

mira_nas said...

huhu.. camtu ke signalnya?

The Bee And The White Roses said...

sekarang ada ka org tulis2 surat? bukan sms / kol/ fb jak ka? hikhik..Tapi signal ya nang selalu dipakey oleh org kita..Nak adik la katakan..pdhl aiman saja jak menonggeng..;)

Jaja Eddy said...

Alamak!!! my.baby.dah mula menonggeng .. kalau betul.alhamdulilah....(sebelum nonggeng dia suka hisap jari kaki huhu...)

Jaja Eddy said...

Alamak!!! my.baby.dah mula menonggeng .. kalau betul.alhamdulilah....(sebelum nonggeng dia suka hisap jari kaki huhu...)