RSS Feed

Satu lagi anak syarikat nuffnang,nak trylh!

3

Thursday, August 12, 2010 by Ara Drew

Salam Ramadhan yang kedua..
Alhamdulillah kita msh sempat berpuasa sampai hari yg kedua..

Dah nk raya ni,mst byk yg kene beli kn..
baju baru,kasut baru..wey! pose habiskan dulu..
Aku tertengok ada 1 iklan nuff yg baru,
ChurpChurp namanya..bukan chori2 chupke chupke k...
tak mau tak mau..nahi hey hindustan hey...
churpchurp ni adalah anak ikan kepada nuffnang kita yg tersayang tu..
kali ni dia nk kta advertise iklan kt facebook dan twitter plak..
kasi banyak masyuk ini laya ma..
churpchurp 

Alah lbh kurang mcm nuff jugak kn?
ok klau nk daftar,klik jer link kt entry ni..
jangan lupak letak cik dara sbgai referer iaitu spt ini,
sharifah.fauziana untuk facebook,dan
shfauziana untuk twitter...

 
Klau ader facebook klik cni 
Klau ader twitter klik cni



*TAK PERNAH2 AKU BUAT ENTRY MCM NI..HUHUHU*


3 comments »

peaNut said...

uiii..ktk,,kmk dh register tok tek...tp,,refferal nama ktk ya xpat ngkah sharifah.fauziana...nya maok ngkah sharifah fauziana wan kiprawi bok dpt...

sop said...

dah join dah..:)
good luck

DaRa MaNiskU said...

peanut..owh,ok..makseh for ktk punya info..hehe

sop: thankz..