RSS Feed

5 oct 2009 ( 1st day trun keje )

3

Friday, February 5, 2010 by Ara Drew

Semangat aku ari tu mmg membara2 mcm wana tulisan ni...
ari ptama tpaksa share tmpt duduk dgn member jap n dah lah xbawak laptop sbb trun umah ibu (makcik) bawa pakaian utk smggu jer...
boring xde wat pape smggu tu n aku tgk fail2 lamer utk rujukan ble dtg keje kt aku....
Nurfazallina ( same lak dgn name ayg kwn lamer) jasa nya ttp dkenang sbb xkesah bkongsi tmpt duduk slma 1mggu lbh lar...


3 comments »

NuRiNa FaTtAr said...

hehehehe...dia nurfazalina....sy nurul fadzalina....kurg 3 huruf...kihkihkih

DaRa MaNiskU said...

dekat2 juak ya,lina2 jk bunyi nya..hahahaha

OtakkuOtaku said...

aku datang dari tahun 2012.